Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 30 кві 2017 20:00

ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ СВ. ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ.

ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ СВ. ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ.Православна Церква вшановує пам'ять св. Жінок-мироносиць, які показали подвиг віри і любові, і не побоялися відкрито сповідувати Христову віру.

За це, ці благочестиві жінки удостоїлись великої нагороди – вони першими з людей отримали свідчення про Воскресіння Христове і стали великими проповідницями.

За церковною традицією в цей день прийнято вітати усіх православних жінок. Адже саме жінки, зазвичай, укріплюють віру в своїх сім´ях. Завдяки жіночій праці підтримуються краса і чистота у храмах.

Цей добрий звичай прижився і у Свято-Преображенському приході с. Мошни. В неділю св. Жінок-мироносиць усі прихожанки храму почули привітання від настоятеля о. Олега Мархалевича. Після Божественної літургії відбувся традиційний жіночий хресний хід. На завершення о.Олег окропив усіх присутніх свяченою водою.
ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ СВ. ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ.ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ СВ. ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ.ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ СВ. ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ.ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА ВШАНОВУЄ ПАМ'ЯТЬ СВ. ЖІНОК-МИРОНОСИЦЬ.
Наверх