Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 30 кві 2017 10:34

Черкащан просять повідомляти про випадки порушення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Черкащан просять повідомляти про випадки порушення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.Тема упередження продажу фальсифікату актуальна з наближенням травневих свят.

Черкащан закликають боротися з недобросовісними продавцями, які спекулюють на здоров’ї співгромадян, інформує Головне управління ДФС у Черкаській області.

У разі продажу алкогольних напоїв за заниженими цінами, або тютюнових виробів необхідно повідомити про порушення начальнику профільного відділу головного управління ДФС в області Дмитру Анголюку за номером телефону (067) 470-83-16 або повідомити про порушення начальнику відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимиру Капуру за номером телефону (067) 472-46-04. Також можна зателефонувати на гарячу лінію головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.

Для пришвидшення перевірки та вилучення з незаконного обігу фальсифікату необхідно зробити фотофіксацію порушень продажу алкогольних напоїв/тютюнових виробів та направити фото із зазначенням закладу торгівлі та короткою інформацією про порушення на адресу головного управління ДФС у Черкаській області - [email protected] або надіслати фото та повідомлення на сторінку головного управління у Facebook.

Також застерігаємо від виконання незаконних вимог «телефонних шахраїв», які останніми днями вимагають у посадових осіб підприємств і підприємців гроші від імені керівників державних податкових інспекцій і відділень та керівництва головного управління ДФС в області. Вимагателі поводяться вкрай зухвало і за повідомленнями бухгалтерів і підприємців, досить переконливі.

Начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа наголосив, що ніхто не може телефонувати з незаконними вимогами від імені ДФС і вказані особи не мають жодного відношення до служби. Тим більше, що з 1 січня 2017 року на рівні державних податкових інспекцій залишились виключно функції сервісного обслуговування платників.
Наверх