Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 28 кві 2017 15:11

Через протести енергетиків Черкащина може залишитися без електроенергії.

Через протести енергетиків Черкащина може залишитися без електроенергії.Тривають протести працівників "Черкасиобленерго".

Працівники вимагають погашення боргу із заробітної плати. Якщо екс-директорку підприємства повернуть на посаду, протестувальники обіцяють не вийти на роботу і вся область може залишитися без електроенергії, пише "Діловий регіон".

Не вщухає хвиля акцій протесту працівників "Черкасиобленерго". Їм не виплачують зарплату вже 4 місяці.

Протестувальники не бажають бачити на посту керівника підприємства Світлану Кузьмінську, яку підозрюють у розкраданні грошей на суму 61 млн. грн., що призвело до банкрутства "Черкасиобленерго".

Працівники підприємства попереджають, що подібні мітинги можуть закінчитися невтішно для області. Якщо екс-директорку повернуть на посаду, вони не вийдуть на робочі місця і вся область лишиться без електроенергії, повідомляється у зверненні страйкового комітету працівників "Черкасиобленерго".

Мітингувальники вже провели акції на трасі Київ-Одеса під Уманню, на в’їзді до Черкас біля Благодатного та в Києві, під Печерським судом. Вони також зверталися і до міської влади з проханням вирішити ситуацію, а потому перекривали рух бульваром Шевченка.
Наверх