Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Черкаський район. Новини / Новини освіти 24 кві 2017 20:46

СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.

СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.20 квітня 2017 року в дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» села Мошни було проведено семінар для завідувачів дошкільних закладів Черкаського району на тему: «Впровадження технологій SWOT – аналізу для планування перспективного розвитку ДНЗ».

В семінарі приймали участь завідувачі дошкільних закладів, методист з дошкільної освіти відділу освіти ЧРДА Валентина Григорівна Голубенко, голова Черкаського райкому профспілки працівників освіти і науки Людмила Володимирівна Рябчич. Учасників семінару привітав сільський голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута та настоятель Спасо-Преображенського храму протоієрей Олег Мархалевич.

В ході семінару завідувач ДНЗ «Лісова казка» села Мошни Валентина Вікторівна Коршак представила мультимедійну презентацію та розкрила технологію застосування SWOT-аналізу, пропозиції, очікувані результати щодо планування перспективного розвитку ДНЗ «Лісова казка» та ознайомила з планом перспективного розвитку установи на 2017-2021роки.

Вихователь-методист ДНЗ «Лісова казка» Лідія Семенівна Рощепій провела з учасниками семінару ділову гру «Пазли ровитку», яка сприяла розвитку стратегічного мислення, активізувала творчий потенціал керівників дошкільних навчальних закладів та можливості застосування технології SWOT–аналізу в різних видах діяльності.

В ході виконання практичних завдань завідувачі дошкільних навчальних закладів розширили теоретичні знання щодо впровадження новітніх технологій в плануванні перспективного розвитку та управління ДНЗ на сучасному етапі, які допомогли усвідомити особисту відповідальність за розвиток дошкільного закладу, діяти у напрямі позитивних змін з чітким баченням поставленої мети та способів досягнення.

На завершення семінару учасники переглянути відеоролик «Доброта».

Під час заходу керівники дошкільних навчальних закладів Черкаського району мали змогу не лише ознайомитись з новітніми технологіями, обмінятися досвідом, але і отримали позитивний настрій.
СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.СЕМІНАР ДЛЯ ЗАВІДУВАЧІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ В МОШНАХ.
Наверх