Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 26 кві 2017 09:37

Підприємців Черкащини кличуть на форум.

Підприємців Черкащини кличуть на форум.Про шляхи розвитку виробництв та інвестпотужностей на Черкащині говоритимуть 27 квітня на обласному форумі підприємців «Що чекає малий і середній бізнес Черкащини в наступні 4 роки».

Тут також презентують проект Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017 − 2020 роки.

Підвищення конкурентоспроможності − пріоритет номер один для області, говорить заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань. Це передбачено діючою Стратегією розвитку регіону на період до 2020 року. Представники ж бізнесу мають неабиякі можливості для того, щоб вплинути на розвиток своєї галузі і регіону в цілому.

– Це – перша Стратегія, до розробки якої ми спробували долучати підприємців, і, напевне, саме завдяки їм у цьому документі достатньо уваги приділено розвитку бізнес-середовища, – зауважує заступник очільника області. – Наступним кроком для систематизації тих напрацювань, що є, і визначення подальших кроків на найближчі роки стала комплексна робота над розробкою проекту Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області. До роботи над нею ми також залучали представників бізнесу, громадськості Черкащини, а також експертів Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні», громадської організації «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій».

Відзначимо, під час форуму заплановано проведення 6 дискусійних панелей, кожна з яких присвячена обговоренню однієї з шести цілей Стратегії МСП:

– покращення бізнес-середовища регіону;
– розбудова інфраструктури підтримки малих і середніх підприємств;
– підвищення конкурентоспроможності МСП (інновації, кадри, бізнес процеси);
– розвиток підприємницької культури;
– полегшення доступу МСП до фінансових ресурсів;
– сприяння виходу на нові ринки.

У рамках дискусійних панелей проведуть інтерактивне обговорення завдань та заходів, необхідних для реалізації цілі Стратегії, якій присвячено дану дискусійну панель та дозволить зібрати пропозиції до Плану дій з реалізації Стратегії.

Серед спікерів: директор Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» Тамара Соляник; старший радник з економічних питань Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні», голова Правління ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» Ігор Бураковський; експерти Програми USAID.

Запрошуємо суб’єктів підприємницької діяльності долучитися до обговорення Стратегії та формування пропозиції до Плану дій з її реалізації.

Реєстрація учасників обов’язкова за ПОСИЛАННЯМ.
Наверх