Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Освіта 03 лют 2020 09:00

Сьогодні стартує реєстрація на ЗНО

Сьогодні стартує реєстрація на ЗНО3 лютого стартує реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. Реєстрація триватиме з 3 лютого до 24 березня. При цьому комплекти реєстраційних документів керівники закладів освіти повинні надіслати до 17 березня.

“Щоб успішно зареєструватися для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити і оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його в регіональний центр”, – повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Процедура реєстрації залежить від того, чи бажає проходити державну підсумкову атестацію у формі ЗНО чи ні. У другому випадку передбачена спеціальна реєстрація. Обробка реєстраційних документів регіональними центрами відбувається не більше 10 робочих днів.

Також передбачена перереєстрація, яка триватиме з 3 лютого по 24 березня за наявності сертифіката про реєстрацію.

Відмова від реєстрації можлива у разі:

- ненадання документа (ів), що підтверджує (ють) достовірність інформації, вказаної в реєстраційній картці;
- надання недостовірної інформації;
- подання реєстраційних документів особою, яка відповідно до вимог законодавства не має права на участь у зовнішньому оцінюванні;
- відправлення реєстраційних документів після закінчення встановленого строку реєстрації (особі, період реєстрації не подавала реєстраційні документи) або перереєстрації;
- неналежного оформлення документів, необхідних для реєстрації;
- неможливості створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання згідно з медичним висновком.
Наверх