Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка 20 січ 2020 12:00

ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ДЯКУЄ ДЕПУТАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРОВІ МУЦАЛХАНОВУ ЗА ДОПОМОГУ

ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ДЯКУЄ ДЕПУТАТУ ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ОЛЕКСАНДРОВІ МУЦАЛХАНОВУ ЗА ДОПОМОГУЧи часто ми задумуємось над тим, що таке доброта? Добро вважають найціннішим скарбом. Воно, як сонечко зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.

І дуже приємно, що в наш час живуть такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це доброзичливо, безкорисно та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повернеться до того, хто її віддає.

Не секрет, що кожне село міцніше тримається на ногах, коли поряд є надійні люди і безкорисливі помічники. Для нас - це депутат Черкаської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Муцалханов Олександр Леонідович. Висловлюємо йому слова вдячності за відмінне виконання депутатських обов’язків, небайдуже ставлення до своїх виборців, за людяність, доброту, щедрість, готовність прийти на допомогу, в тому числі і дошкільному закладу.

Підтримка Олександра Леонідовича - це свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості дошкільного виховання. Саме за його матеріальної підтримки було придбано для дошкільного навчалього закладу «Лісова казка», а конкретно для ясельної групи «Веселі ведмежата», дитячу меблеву стінку.

Дякуємо!

З повагою,
адміністрація ДНЗ «Лісова казка», вихователі та діти ясельної групи «Веселі ведмежата»
Наверх