Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 02 травня 2017 13:13

Продовжується відбір проектів для участі у конкурсі «Україна в стилі еко».

Продовжується відбір проектів для участі у конкурсі «Україна в стилі еко».Цього року вперше буде проведено екологічний конкурс «Україна в стилі еко», метою проведення якого є формування екологічних цінностей, сприяння духовному зростанню, становленню нових ідеалів і орієнтирів дітей та молоді області у взаємодії з природою рідного краю.

Конкурс оголошено на виконання Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаської області на 2016-2020 роки.

У ньому можуть взяти участь проекти, підготовлені громадськими об’єднаннями екологічного спрямування (якщо така діяльність передбачена в статутах організацій), органами місцевого самоврядування, об’єднаними територіальними громадами, навчальними закладами (дошкільними, позашкільними, загальноосвітніми, професійно-технічними, вищими) та природознавчими гуртками учнівської молоді.

Документи на участь у конкурсі «Україна в стилі еко» приймаються з 19 квітня до 19 травня. Детальна інформація – на сайті Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації в рубриці «Конкурси».

За інформацією Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації
Наверх