Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 09 січ 2020 15:00

"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)

"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)Різдво Господа нашого в Божому Благословенні багато мошнівчан та гостей з навколишніх сіл зустріли ранком сьомого січня в Спасо-Преображенському храмі села Мошни.

Після завершення Святої святкової літургії і оголошення Різдвяного привітання, мошнівська малеча "взяла в полон запитань" настоятеля храму отця Олега Мархалевича: Хто Новонараджене Немовля? Де народилося? Чому пастушки одні із перших почули звістку народження Христа? Як потрібно зустрічати Різдво? І т.ін. Отець Олег надав відповідь кожному дитяті та в нагороду за Віру пригостив кожного солодкими Різдвяними подарунками.

Атмосфера свята, що супроводжувалася співами колядок, не стихала до самого завершення дійства.

"Я весь час літургії був присутній, і таке молитовне єднання священника та прихожан Церкви я кожного разу відчуваю з великою вдячністю Господу! Різдво, народження Господа нашого Іісуса Христа - це справжній ПОЧАТОК НОВОГО РОКУ! НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!" - наголосив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.
"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)"ПОЧАТОК НОВОГО ЖИТТЯ В ЛЮБОВІ І ДОБРІ!": СВЯТО РІЗДВА У ХРАМІ СЕЛА МОШНИ (ФОТО)
Наверх