Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Культура 09 січ 2020 13:00

"Незгасна зоря Василя Симоненка": В Мошнівській бібліотеці відбулася історична година пам'яті поета

"Незгасна зоря Василя Симоненка": В Мошнівській бібліотеці відбулася історична година пам'яті поетаВасиль Симоненко став уже для нас легендою. Нескорений, як Прометей, з гарячою і пристрасною натурою, непримиренний до ворогів українського народу, великий патріот своєї Вітчизни, щирий і добродійний, він увійшов у літературу, як поборник правди і добра.

Двадцятивосмилітнім він відійшов у вічність, залишивши нащадкам творчий заповіт – сотні талановитих віршів, десятки новел, оповідань, статей, казок, щемкий щоденник, дотепні і щирі листи.

Історична година «Незгасна зоря Василя Симоненка», яка відбулася 9 січня в Мошнівській сільській бібліотеці з нагоди його 85-річчя, покликана донести до читачів чесне і щире слово поета, його любов до рідної землі й поваги до її історії.

Духовне життя Василя Симоненка триває. Його життєдайні твори осявають людські серця, напувають спраглі душі. Слово Василя Симоненка і сьогодні боронить правду і справедливість, долю кожної людини.

Про таких людей як В. Симоненко хочеться говорити про вічне життя його творів, його ідей, бо які б зміни не відбулися в нашому житті, ми знаємо, що його поезія житиме доти, доки житиме народ, для якого він писав, доки житиме справа, за яку він боровся

Мошнівська сільська бібліотека
Наверх