Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 08 січ 2020 13:00

Голова ОДА розповів про цьогорічні плани розвитку дорожньої галузі

Голова ОДА розповів про цьогорічні плани розвитку дорожньої галузіУ дорожній галузі цьогоріч підготували міцний фундамент для подальших важливих змін.

Голова обласної адміністрації Роман Боднар на своїй сторінці у Facebook окреслив принципові рішення та плани розвитку дорожньої галузі цього року. Це зокрема:

▪️ перелік об’єктів зменшується, але він сформований виключно з урахуванням реальних потреб місцевих громад;
▪️ запроваджуємо системний моніторинг перебігу ремонтних робіт не лише по факту, а й у процесі укладання полотна;
▪️ а якщо посилюємо контроль, то і зростає відповідальність за якість робіт, зокрема: за недотримання технічних завдань і вимог до якості матеріалів;
▪️ у процесі тендерних закупівель детально вивчатимемо бекграунд учасників торгів, достовірність наданої ними інформації, прискіпливо перевірятимемо “фірми” без власної техніки та мінімальною кількістю працівників;
▪️ на підрядників у 2020-му чекає GPS-моніторинг за роботами по зимовому утриманню доріг;
▪️ під час проведення відкритих торгів унеможливлюватимемо недоброчесну конкуренцію, зокрема шляхом встановлення антидемпінгових вимог.

– Загалом у 2020-му маємо, як мінімум, забезпечити проїздність на місцевих дорогах, продовжити капітальні ремонти, відремонтувати 30 мостів. А вже у 2021-му році основний акцент зробимо на капітальні та середні ремонти. Кардинальних змін за 1 рік обіцяти не буде ніхто, але динаміка покращень зросте в рази! – зазначив очільник області.
Наверх