Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 31 гру 2019 10:00

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ВІД ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ВІД ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ
Дорогі мошнівчани!


Від щирого серця вітаю всіх Вас з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! З новим щастям, з новими планами та новими звершеннями!

Рік, що відходить у минуле, був водночас складним і визначальним для нас, нам вдалось успішно розв’язати низку важливих для нас питань, закласти у стратегічний план життєво важливі проекти і впевнено обрати для себе шлях до подальшого розвитку нашої інфраструктури.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

У переддень Нового 2020 року хочу побажати всім миру, злагоди та віри. Віри в себе, у людей, в процвітання нашої громади, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь Мошнівської громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Увійдімо у Новий рік із чистими помислами, наповнімо його добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Щасливого всім Нового року та веселого Різдва!

Голова села Мошни Богдан Шкарбута
Наверх