Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Мошнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 39 с.Мошни, Черкаський район, Черкаська область, 19615
тел. (0472) 30-27-71, 30-22-81, Е-mail:[email protected]


Інформація / ЗЗСО Мошни / Головне / Фотоновини / Новини освіти 29 гру 2019 14:00

НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)

НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)Новий рік завітав до Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Про свято розповіла педагог-організатор Анжеліка Моїсеєва.

"Новий рік прийшов до нас! Усі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою та подарунками. Тому наші казкові герої дуже старались, щоб свято пройшло незабутньо, чарівно та неповторно! Разом із дітьми вони шукали Новорічну зірку, яку вкрав "злодій", співали, танцювали, грали в ігри та просто веселились.

Новорічний КВК у стилі 90-х серед команди старшокласників протягом усього вечора піднімав святковий настрій у залі до неймовірних масштабів. У цей чудовий час засяяли нові зірки на шкільному небосхилі, які заряджали усіх присутніх і себе позитивними емоціями та драйвом.

Родзинкою свята став жартівливий флешмоб, до якого приєднались і батьки учнів.

Сподіваємося, що свято залишило приємну, яскраву згадку та надовго запалило новорічний настрій!"
НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)НОВОРІЧНА КАЗКА В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ (ФОТО)
Наверх