Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 29 гру 2019 11:00

МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)

МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)25 грудня на Різдво екіпаж відокремленого підрозділу ГО «Група Патріот» побував на передовій та у Авдіївській школі №7.

Про це розповіла керівник ВП ГО «ГРУПА ПАТРІОТ» Леся Константинова.

"Дякуємо учням Будищенської школи І-ІІІ ступенів за подарунки для дітей прифронтової Авдіївки. Діти разом із наставниками Мариною Лазаренко та Юлією Мавренковою організували акцію "Діти-дітям!". Щиро вдячні когорті «Котигорошків» турклубу "Альта" Черкаського району, вони організували акцію "Зігрій воїна домашнім!", до якої приєднались учні Мошнівської та Байбузівської шкіл. Дякуємо їх наставникам: Інні Вороновій та Анатолію Журилу.

Вдячні батькам тих дітей, які долучились до підготовки Різдвяних подарунків для дітлахів Донеччини й воїнів на передовій.

Усім, хто долучився до створення Різдвяного настрою нашим захисникам, які боронять наш мир на Сході України, надійшла з передової щира вдячність. Телефонуючи та адресуючи слова вдячності, наш земляк Андрій Курченко сказав: «Я відчував себе п’ятирічним хлопчиком, коли розпаковував гостинці. Ми знаходили в коробках листи та малюнки від дітей. Перечитували їх, й раділи таким щирим, чистим й невинним дитячим побажанням та привітанням. Дякую за тепло, яке подарували нам діти. Дякую за те, що вони у нас є. Ми тут, щоб у них було майбутнє». Окреме спасибі Андрій переказав своїм підопічним - рою «Нічні Кажани» за адресну посилку наставнику, адже він уже кілька років поспіль, за першої нагоди, навчає дітей військовій справі. Наостанок Андрій додав, що найціннішим і найважливішим на передовій є моральна підтримка із рідних країв, а особливо - підтримка дітей.

Нині на передовій перебуває член ВП ГО «Група Патріот», волонтер, наша землячка Катруся Вергай. Наша Катрусенька. Вона також передає вітання та слова вдячності Черкащині, усім хто підтримує їх на передовій і не залишається байдужим до долі своєї Батьківщини.

Дякую за вклад у підтримку воїнів Ірині Бужкевич-Малінській, Віті Гулі, настоятелю Спасо-Преображенського храму села Мошни Олегу Мархалевичу та приватному підприємцю Миколі Паничу.

Окрему вдячність хочу висловити екіпажу, який не тільки доставив гостинці на Донеччину, а й надав матеріальну підтримку в організації поїздки: заступнику керівника відокремленого підрозділу ГО «Група Патріот» Григорію Константинову, учасникам російсько-української війни Валерію Чепурному та Федору Достоєвському."
МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)МОШНІВСЬКІ ВОЛОНТЕРИ ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ З ДОНЕЧЧИНИ ТА УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ НА ПЕРЕДОВІЙ З НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ (ФОТО)
Наверх