Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 29 гру 2019 08:00

ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)

ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)Новорічне свято йде до кожної мошнівської малечі!

В кожному трудовому колективі є свої звичаї та традиції. Так, трудовий колектив Черкаської районної лікарні с. Мошни налічує більше ста працівників, а це означає, що і малечі - дітей та онуків в колективі теж вдосталь.

Як і кожного року до діток працівників медичного закладу завітали Дід Мороз та Снігуронька. Біля розкішної ялинки, яку в цьому році подарував закладу Голова нашої громади Богдан Шкарбута, в актовій залі лікарні відбулася справжня новорічна казка.

Кожна дитина продемонструвала гостям свої таланти, які обовязково були винагороджені. Раділи і діти, і батьки з бабусями та дідусями, раділи і гості, які щороку не оминають, а навпаки, надають можливість кожній малечі отримати солодкий новорічний подарунок. Голова села Мошни Богдан Шкарбута та директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор Кропивник привітали кожну дитину та колектив лікарні зі святами.

Також на захід завітав і депутат Черкаської районної ради Олександр Муцалханов, що також приніс свої побажання та солодкі вітання з наступаючими новорічними святами!
ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)ЗИМОВА КАЗКА: В ЧЕРКАСЬКІЙ РАЙОННІЙ ЛІКАРНІ СЕЛА МОШНИ ВІДБУЛОСЯ НОВОРІЧНЕ ДИТЯЧЕ СВЯТО (ФОТО)
Наверх