Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 23 гру 2019 09:00

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)22 грудня у приміщенні Мошнівського сільського Будинку культури відбулося захопливе та особливо очікуване дитяче дійство - свято Святого Миколая і посвята в юні музиканти учнів Мошнівської дитячої музичної школи.

У святковій залі свої музичні вітання дарували всі ті, хто вирішив пов'язати своє життя з музикою та ритмом. Феєричним виступом вразили глядачів вихованці дитячої музичної школи класу духових, народних інструментів, а також фортепіано та сольного співу. Своє вміння продемонстрували вихованці по класу гітари та баяну, звучали хвилюючі ритми саксофону.

На святковій сцені дивував глядачів красою грації танцювальний колектив "Червона рута", звучали новорічні та різдвяні мелодії від виконавців Будинку культури.

Зі щирими побажаннями та солодкими подарунками на свято завітав особливий гість - відомий український артист, громадсько-політичний діяч і Народний депутат України Олександр Скічко, який, крім всього, вразив присутніх своїми вокальними здібностями і майстерною грою на саксофоні.

До привітань долучились Голова села Богдан Шкарбута, директор Мошнівської дитячої музичної школи Віта Бойко та директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "Фрау Марта" та депутат Мошнівської сільської ради Ігор Кропивник.

"День Святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, сповнене добрими надіями, світлом і радістю. Тож нехай добрий Святий Миколай приносить щастя у наші родини й благополуччя рідній Україні" - відзначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.
СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО МАЛЕНЬКИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)
Наверх