Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 18 гру 2019 06:00

"ЛЕЛЕКА" ЗАВІТАЛА ДО МОЛОДИХ МОШНІВСЬКИХ РОДИН (ФОТО)

"ЛЕЛЕКА" ЗАВІТАЛА ДО МОЛОДИХ МОШНІВСЬКИХ РОДИН (ФОТО)Соціальна програма “Лелека”, яку сільськогосподарське підприємство "Урожай" запровадило у селах Черкащини, за підтримки сільської влади успішно діє і в Мошнах.

Вже майже рік молоді мошнівські сім'ї, в яких народилися малюки, отримують разову фінансову та матеріальну допомогу в рамках програми "Лелека". Цього разу Голова села Богдан Шкарбута, представник благодійного фонду підприємства "Урожай" Наталія Старікова та депутат Черкаської районної ради від ВО "Черкащани" Володимир Шимановський відвідали сім'ї Тригуб та Устименко, де нещодавно в серпні 2019 року народилися дівчинка Анна та хлопчик Борислав. Гості, окрім вітань, вручили сім'ям значну грошову підтримку та подарунки малечі.

На черзі ще шість мошнівських сімей, до яких "Лелека" найближчим часом обов'язково завітає з подарунками.

"...На відміну від державної допомоги при народженні благодійна програма "Лелека" передбачає оперативне надходження коштів, щоб батьки вже невдовзі після повернення з пологового будинку мали можливість придбати все необхідне для малюка. Виконання цієї програми керівник підприємства контролює особисто, а ми зі свого боку забезпечуємо максимально сприятливі умови та підтримку її впровадження ..." - розповів Голова села Мошни Богдан Шкарбута.
"ЛЕЛЕКА" ЗАВІТАЛА ДО МОЛОДИХ МОШНІВСЬКИХ РОДИН (ФОТО)"ЛЕЛЕКА" ЗАВІТАЛА ДО МОЛОДИХ МОШНІВСЬКИХ РОДИН (ФОТО)
Наверх