Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура / Черкаський район. Новини 16 гру 2019 12:00

ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)

ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)В рамках Програми з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаського району на 2017-2020 роки у Музеї Т.Г.Шевченка в с. Мошни проведено районний захід для дітей та молоді «Вечорниці на Андрія».

Ініціаторами проведення цього заходу стали ГО «ВМР «Національний Альянс», ВГО «УНА-УНСО» та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської РДА.

Учасниками дійства «Вечорниці на Андрія» були вихованці рою «Нічні Кажани»: ройова Катерина Гафінова (9 клас), хорунжий Едуард Щербань (9 клас), Альона Шульга (9 клас), Анастасія Кучанська (9 клас), Євгеній Філіпчук (9 клас), Тарас Журило (9 клас), Поліна Левченко (8-А клас), Артур Шаповал (8-Б клас), учні школи Віталіна Козінок (9 клас), Богдана Бутенко (9 клас), Діана Метеля (9 клас), Роман Златов (8-А клас), фольклорний гурт «Витоки», працівники музею, гості з сіл Черкасткого району та м. Черкаси.

В програмі дійства все відбувалося, як у старовину: приготування балабух і дівчачі ворожіння, традиційні на Андрія гумор, танці на рогачах «Зайчика», кусання калити з Калитинським та Коцюбинським і виконання українських колядок.
ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)ВЕЧОРНИЦІ НА АНДРІЯ (ФОТО)
Наверх