Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Павлов Олександр / Головне / Відео 16 гру 2019 09:00

НАУКОВЕ ЗАСІДАННЯ В МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА С. МОШНИ (ВІДЕО)

НАУКОВЕ ЗАСІДАННЯ В МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА С. МОШНИ (ВІДЕО)13 грудня 2019 року працівниками музею Т.Г.Шевченка в с.Мошни проведене музейне свято, програмою якого була екскурсія залами музею, фольклорне свято «Калита», яке підготували учні Мошнівської школи та разом з гуртом «Витоки» запропонували відвідувачам музею.

У цей день відвідувачі мали можливість ще раз переглянути виставку малюнків та виробів Анатолія і Віти Незгодюк.
НАУКОВЕ ЗАСІДАННЯ В МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА С. МОШНИ (ВІДЕО)
До цього свята з хвилюванням готувалася і учениця 11класу Анастасія Здір, член гуртка музею «Юні екскурсоводи», підготовлена керівником В.М.Прожогою. Вона стала учасницею наукового засідання і доповідала про значимість постаті Тараса Шевченка в розгортанні національно-визвольних рухів в Україні на рівні з іменитими гостями: Капелюшним В. П., доктором історичних наук, професором, завідувачем кафедри етнології та краєзнавства історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України; Мацелюх І. А., доктором юридичних наук, доцентом кафедри історії права та держави юридичного факультету КНУ ім.Т.Шевченка; Крижевським А. В., кандидатом історичних наук, асистентом кафедри історії права та держави юридичного факультету КНУ ім.Т.Шевченка; Грицик Г.Г. завідувачем музею Т.Г.Шевченка в с.Мошни.

Доречними були виступи працівників музичної школи, які виконували пісні на слова Кобзаря та інструментальні твори, що висвітлювали тему засідання.

Хочеться подякувати всім учасникам музейного свята, які долучилися до проведення цього заходу: працівникам ЧРЦДЮТ, педагогам Мошнівської ЗОШ І-ІІІст. та учням школи, працівникам Будинку культури, ДНЗ «Лісова казка» та викладачам Мошнівської музичної школи.
Наверх