Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика / Економіка 13 кві 2017 22:03

Закон про ринок електроенергії лобіює інтереси окремих олігархів і призведе до чергового підвищення цін на електроенергію для простих українців - "Народний контроль."

Закон про ринок електроенергії лобіює інтереси окремих олігархів і призведе до чергового підвищення цін на електроенергію для простих українців - "Народний контроль."Закон про ринок електроенергії, прийнятий Верховною радою України 13 квітня, чітко лобіює інтереси окремих олігархів, з якими співпрацює влада. Він призведе до чергового підвищення цін на електроенергію для простих українців.

Про це йдеться в заяві "Народного контролю" на офіційній сторінці Мошнівського осередку партії.

Тому депутати групи «Народний контроль» у ВРУ голосували ПРОТИ даного закону.

Прикриваючись гарними ідеями про ринок електроенергії, влада протягнула закон, який немає жодного відношення до конкурентного ринку. Відтепер ціни на атомну електроенергію, гідроелектроенергію зростуть, а це відобразиться в наших платіжках!

У законі прописана коштовна і необґрунтована процедура приєднання малих підприємців до електромереж, вводяться побори, а НКРЕКП надається право вводити фіксовану щомісячну абонплату на ці приєднання.

Ввівши так званого посередника між обленерго та споживачем, влада дала олігархам ще одну можливість на додаткове збагачення!

Показовим є результат голосування, адже, окрім коаліції, закон підтримали «Опоблок», Радикальна партія та олігархічні групи «Відродження» і «Воля народу».
Наверх