Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Мошнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 39 с.Мошни, Черкаський район, Черкаська область, 19615
тел. (0472) 30-27-71, 30-22-81, Е-mail:[email protected]


Інформація / ЗЗСО Мошни / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 26 лис 2019 09:00

СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)

СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)За вікном уже відлетіли у вирій останні журавлині ключі, в прощальному танку відкружляли багряні листя, а в нашій школі ще панує тепла та затишна осінь… Конкурс «Міні Міс – Золота осінь» - це дивовижне свято, яке завжди з нетерпінням чекають наші найкрасивіші та найталановитіші дівчата.

Про це розповідає у Facebook Анжеліка Моїсеєва.

"Цього року участь у конкурсі взяли 8 маленьких красунь. Програма свята складалась з п’яти конкурсів, де юні зірочки мали змогу проявити свої найкращі якості. Своїми візитками, інтелектом, спритністю та талантом дівчата довели, що це конкурс не лише зовнішності, перш за все – конкурс особистості!

Оцінювала зусилля дівчат компетентна суддівська комісія у складі: Наталії Вікторівни Майданік, директора школи, та представників учнівського самоврядування Анна Вакуловська і Максим Федоренко.

Отже, за результатами випробувань омріяну Корону «Міні Міс –Золота осінь 2019» отримала Бєлова Дар’я, учениця 3-А класу, «Першою Віце Міні міс» стала учениця 3-А класу Шкарбута Анастасія, а титул «Друга Віце Міні Міс» здобула Сметана Єлизавета, учениця 4-А класу. Всі дівчата були нагороджені і кожна отримала титул у своїй номінації.

Варто зазначити, що для нагородження маленьких міс була запрошена переможниця минулого конкурсу краси «Міс Осінь -2018» Валерія Гуля, яка і коронувала наших принцес!

Особлива подяка блискучим ведучим свята, Диані Диченко і Назару Демченку, та Лідії Коцар за допомогу в організації. Дякуємо красуням та їх батькам за якісну підготовку, а глядачам за підтримку!"
СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ: В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ОБРАЛИ "МІНІ МІС - ЗОЛОТА ОСІНЬ" (ФОТО)
Наверх