Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 24 кві 2017 11:28

У Черкасах відтепер можна одружитись за добу.

У Черкасах відтепер можна одружитись за добу.У місті Черкаси Міністерством юстиції України запроваджено пілотний проект "Шлюб за добу".

Про це у “Фейсбуці” повідомила начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Нона Корж, пише Інфоміст.

“Якщо Ви бажаєте зареєструвати свій шлюб, не чекаючи місячного терміну, за обраними Вами місцем та визначені Вами строки, звертайтеся (незалежно від місця проживання) до організатора державної реєстрації шлюбу у місті Черкаси – комунального підприємства "Центральний стадіон". Місцезнаходження організатора державної реєстрації шлюбу: м.Черкаси, вул.Смілянська, 78, контактні телефони: (0472) 37-14-68, 45-21-93”, – пише Корж.

Вона також опублікувала перелік документів, необхідних для державної реєстрації шлюбу:

1. Паспорт громадянина України, паспортний документ іноземця або документ, що посвідчує особу без громадянства. У разі якщо заявником є іноземець, особа без громадянства додається документ, що підтверджує законність його (її) перебування на території України.

2. У разі, якщо заявники або один з них раніше перебували в шлюбі, документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу недійсним (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, про визнання шлюбу недійсним, яке набрало законної сили, свідоцтво про смерть одного з подружжя, висновок відділу державної реєстрації актів цивільного стану про анулювання актового запису про шлюб, який є недійсним тощо). Документи, складені іноземною мовою, подаються разом з їх перекладами на українську мову, засвідченими в установленому порядку.
Наверх