Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 09 лис 2019 10:00

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА
Дорогі наші працівники культури!

Щиро і сердечно вітаю Вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!


Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Сподіваємось і віримо, що це свято подарує Вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси!

Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Бажаю Вам весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Завдяки Вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, та даруватиме радість творчого натхнення і життєвих перемог!

Голова села Мошни Богдан Шкарбута
Наверх