Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Відео 04 лис 2019 21:13

"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)

"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)Останні кілька днів мошнівчани з неприхованим подивом і задоволенням відзначають проведення ремонтних робіт на багатостраждальній дорозі державного значення Т-2403 "Черкаси-Жашків-Орадівка".

П'ять років ця дорога знаходилась поза увагою держави і структур, відповідальних за утримання і експлуатацію автошляху. Неодноразово мешканці Мошен і сусідніх сіл вдавалися до масових акцій протесту, намагаючись змусити відповідні органи виконувати свої безпосередні обов'язки. Та далі обіцянок справа не доходила.

І ось цей день настав. "Це реальний результат, про який на сьогодні багато хто навіть і не мріяв", - відзначає Голова села Мошни Богдан Шкарбута.

Так що ж і хто стоїть за таким бажаним, і в той же час несподіваним, початком ремонтних робіт? Відповіді ми отримали 4 листопада.

"Зусиллями народного депутата України, обраного по виборчому округу № 197, Олександра Скічка вдалося залучити на проведення ремонтних робіт на дорозі державного значення Т-2403 10 мільйонів гривень. Роботи розпочалися відразу після надходження коштів", - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.

"Гроші виділили, і я приїхав особисто перевірити, як просувається робота", - наголосив народний депутат України Олександр Скічко. - Звичайно, автобан зараз зробити не вдасться, але місцями - капітальна дорога, місцями - ямковий ремонт. Головне завдання на сьогодні - зробити цю дорогу проїзною".

Спрогнозував нардеп і майбутнє чиновників, бездіяльність яких призвела до катастрофічного стану доріг на Черкащині, і поділився найближчими планами з вирішення "дорожного питання": "Судячи з того, який стан доріг на Черкащині, перезавантаження органів, відповідальних за експлуатацію і утримання доріг, не за горами. Як член комітету Верховної Ради з інфраструктури і транспорту планую виїзне засідання комітету на Черкащині за участі нового очільника Укравтодору, сподіваюсь, і міністр доєднається, з метою обговорити в цілому стан справ з дорогами".

Також Олександр Скічко дав ексклюзивне інтерв'ю нашому виданню, в якому розповів про співпрацю народного обранця з місцевим самоврядуванням (дивіться відео):

Олег Устименко

"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)"ЗРОБИТИ ЦЮ ДОРОГУ ПРОЇЗНОЮ": ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ПЕРЕВІРИВ РЕМОНТНІ РОБОТИ НА БАГАТОСТРАЖДАЛЬНІЙ ДОРОЗІ Т-2403 (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх