Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини 27 жов 2019 09:00

СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)25 жовтня в ДНЗ "Лісова казка" традиційно відбулося свято осені.

У святі взяли участь діти старшої, середньої та різновікової груп. Вихованці зустрілися зі щедрою Осінню (у виконанні виховательки Скорини В.В.), розказували чудові вірші про осінь, співали пісні під керівництвом музичного керівника Малинко О. М., одягнені в костюми героїв завзято танцювали та співали, розігрували сценки, грали в ігри.

Чудова атмосфера панувала протягом усього свята. А наприкінці чарівна Осінь пригостила діток своїми дарами - смачними яблучками, якими діти смакували по закінченню свята.

Людмила Мойсеєва
СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)СВЯТО ОСЕНІ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх