Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 13 жов 2019 08:00

"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)

"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)12 жовтня діти села Мошни стали учасниками Дитячого благодійного фестивалю "Крила віри і добра. Черкаси-2019", який проходив за сприянням Rotary-Club "Kyiv-Capital".

У рамках фестивалю проводились Всеукраїнські змагання "Ігри зі Смайлами" для дітей віком 9-12 років. Наша команда «Пресняковці» в складі Гулі Валерії, Гордієнка Ярослава, Гаврилюка Назара, Гусінської Марії, Ткаченка Дмитра та Кишляна Іллі посіла ІІІ місце, а у вікторині «Що? Де? Коли?» зайняли І місце.

Окрім того, діти мали змогу взяти участь у акціях «Даруй радість», «Я – вулиця», майстер-класі з виготовлення оберегів, та зробити власноруч подарунки для військових, які перебувають у зоні бойових дій.

Валерія Гуля стала учасником святкового концерту та порадувала учасників фестивалю піснею «Мальви».

Діти отримали нагороди, подарунки та масу позитивних емоцій.

Спонсорську допомогу для організації поїздки надав Григорій Константинов, заступник керівника ВП ГО «Група Патріот» в Черкаському районі. Дякуємо також за підтримку Галині Однорог, Святославу Тузу, Анжеліці Моісеєвій, Віті Гулі, Володимирові Пожидаєву, Федору Достоєвському та батькам дітей, які брали участь у фестивалі.

Керівник ВП ГО «Група Патріот» в Черкаському районі Черкаської області Леся Константинова
"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)"КРИЛА ВІРИ І ДОБРА": ЮНІ МОШНІВЧАНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ДИТЯЧОМУ БЛАГОДІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ (ФОТО)
Наверх