Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 24 жов 2019 06:00

Топ-5 продуктів проти старіння

Топ-5 продуктів проти старінняНаявність в раціоні деяких простих продуктів може запобігти передчасному старінню шкіри і позитивно вплинути на стан організму в цілому.

У відповідний список потрапили:

1. Риба

Щоб утримати в шкірі вологу, обов'язково необхідні жири. Краще джерело тваринного жиру - риба, яка містить омега-3 жирні кислоти і антиоксиданти. Вони тонізують шкіру і надають їй кращої пружності та еластичності.

2. Кисломолочні продукти

Вони містять пробіотики - бактерії, які необхідні для нормального людського мікрофлори. Злагоджена робота шлунка і кишечника позбавить від таких проблем, як акне, шкірні алергічні висипання, рання поява зморшок і заломів шкіри.

3. Мед

Заміна звичайного цукру медом допоможе в боротьбі з надлишковою вагою. Цей натуральний продукт також нормалізує гормональний баланс в організмі, що позитивно позначається на шкірі. Мед - джерело вітамінів і мікроелементів, які сприяють омолодженню.

4. Горіхи

Горіхи - ще один корисний джерело жирів, на цей раз рослинних. Раціон людини в ідеалі повинен складатися з жирів як тварини, так і рослинного походження, і останніх повинно бути більше. Це подарує шкірі пружність, а також поверне рум'янець, адже рослинні жири відмінно діють на кровоносну систему.

5. Брокколі

Капуста брокколі містить багато заліза і цинку, які не дають шансу новим зморшок утворюватися швидше, ніж треба. Також ці елементи сприяють швидкому загоєнню ранок і тріщин, оновленню клітин шкіри.
Наверх