Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Політика / Суспільство 27 вер 2019 10:00

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР СКІЧКО

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР СКІЧКО26 вересня з робочим візитом Мошни відвідав Народний депутат України, обраний по мажоритарному виборчому округу № 197, Олександр Скічко (фракція політичної партії "Слуга народу").

Під час зустрічі з Головою села Мошни Богданом Шкарбутою нардеп наголосив, що вражений Мошнами, рівнем соціально-економічного розвитку громади, культури, інфраструктури, чистоти та охайності, адже ще чотири роки тому село посідало передостанні місця і не вирізнялося серед інших успіхами.

Богдан Шкарбута поінформував народного обранця про виклики сьогодення в життєдіяльності села, проблеми, які викликані незадовільною роботою Служби автомобільних доріг області, яка своєю бездіяльністю довела стан дороги державного значення Т-24-03 до аварійно небезпечного стану. Значне занепокоєння Голови громади викликали зміни в законодавчій базі, що формують джерела наповнення місцевих бюджетів, а саме той факт, що держава забирає в центральний бюджет левову частку прибутку громад - акцизи, що отримують громади з діяльності господарюючих суб'єктів паливно-мастильного ринку, заправок, а це лише для села Мошни близько 1.5 млн. грн., що в наступному році поставить громади на межу виживання, та повністю знівелює їхні децентралізаційні прагнення.

Сторони погодили дорожню карту взаємовідносин місцевої громади і депутата Верховної Ради, що покликана допомогти у вирішенні нагальних проблем життєдіяльності на місцях.

Дотримав Олександр Скічко і даної ним раніше обіцянки, та спільно з Головою села Богданом Шкарбутою, депутатами Черкаської районної ради Володимиром Шимановським і Олександром Муцалхановим та очільниками Черкаського району Петром Коренюком і Олексієм Собком відвідав колективи Черкаської районної лікарні с. Мошни і Мошнівської ЗОШ.

Народний депутат розповів колективам закладів медицини та освіти про здобутки партії "Слуга народу" у Верховній раді України, зокрема зняття депутатської недоторканості, прийняття закону про імпічмент Президента та ін., ознайомився із проблемами, які доводиться вирішувати при організації роботи, утриманні приміщень, забезпеченні діяльності закладів, та отримав письмові звернення керівників школи та лікарні, що заздалегідь були підготовлені з надією на майбутнє вирішення за сприяння новообраного нардепа.
МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР СКІЧКОМОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР СКІЧКОМОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР СКІЧКОМОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДР СКІЧКО
Наверх