Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 25 вер 2019 11:00

"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)

"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)Вже два дитячі ігрові майданчики облаштовані для малечі на Ревчанській стороні нашого села.

З ініціативи батьків та підтримки Голови села Мошни Богдана Шкарбути отримали спеціальне ігрове приладдя, що привезене та встановлене зусиллями нашого односельця, керівника ветеранської організації воїнів АТО/ООС "Об'єднання бійців-реформаторів" Сергієм Лугерею.

Такі благородні справи приречені на успіх лише там , де є підтримка місцевої влади та безпосередньо батьків. "Оскільки обладнання не нове, покраскою, зварюванням зайнялися батьки, а Богдан Вікторович забезпечив їх необхідними матеріалами", - наголосив Сергій Лугеря.

Тож, якщо є бажання, підтримка, ресурс - працюємо далі. Щоб такі дитячі куточки з'явилися в нашому селі скрізь, де лунає дитячий сміх.

"Не потрібно витрачати значних коштів. Головне - це любов до дітлахів і бажання робити їх щасливими", - відзначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.
"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)"ГОЛОВНЕ - ЦЕ ЛЮБОВ ДО ДІТЛАХІВ І БАЖАННЯ РОБИТИ ЇХ ЩАСЛИВИМИ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО)
Наверх