Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика 04 кві 2017 15:40

Народний депутат заявляє, що йому погрожують і залишає президентську фракцію.

Народний депутат заявляє, що йому погрожують і залишає президентську фракцію.Народний депутат України по виборчому округу № 197 Владислав Голуб заявляє на своїй сторінці у Facebook про погрози на його адресу.

"У мою приймальню в місті Черкаси, за адресою бульвар Шевченка 307, каб.201, був доставлений пакет, де, зокрема, містяться погрози щодо моєї діяльності, а також погрози щодо мого життя та здоров’я", – написав він.

Такі дії нардеп пов'язує зі своєю діяльністю щодо розслідування корупційних злочинів, яке очолюється керівництвом Черкаської ОДА.

На місці події працюють правоохоронні органи.

Цікаво, що ЗМІ вже ідентифікували чоловіка, який приніс пакунок депутатові. “Майже всі черкаські журналісти та громадські діячі здогадуються, хто може бути автором цього пакуночка. Це один із абсолютно безпечних “божих людей” Черкас, що понад 15 років розносить свої “записи” офісами. До нього звикли, всі слухають його “аргументи” і “аналітичні висновки” і обіцяють обов’язково все розглянути і передати “куди треба”, як він просить”, – пише сайт “Дзвін”.

Також Владислав Голуб заявив, що виходить з фракції «Блок Петра Порошенка».

«Я прийняв рішення вийти з фракції «Блок Петра Порошенка», - зазначив Голуб. Він повідомив, що таке рішення обумовлено цілим рядом причин, воно зважене та «продиктовано станом існуючих речей в країні і бажанням працювати на конкретний результат».

«Центральна влада не розуміє ситуації на місцях, а місцеві князьки, як це відбувається у межах мого виборчого округу, переплутали децентралізацію з федералізацією. В таких умовах я хочу залишатися чесним перед виборцями та громадянами України і не бажаю брати участь в процесі імітації реформ. Реформи, про які ми говоримо вже три роки, на жаль, так і залишаються словами. Коаліції по суті не існує. Голосувати синхронно з Опозиційним блоком, як це сталося під час спроб затвердити аудитора НАБУ, не в моїй природі. Людина, проста українська людина, яка зробила Революцію Гідності, яка воює на фронті, допомагає чим може нашим воїнам, опинилася на межі виживання», - зазначив нардеп.
Наверх