Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Відео 18 вер 2019 13:00

ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)

ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)Учні Мошнівської ЗОШ l-lll ст. - учасники та переможці проекту «Наукова ліга», разом з керівником Валентиною Миколаївною Прожогою отримали сюрприз - неймовірно цікаву екскурсію колишньою резиденцією експрезидента Віктора Януковича.

Як відомо, 12 квітня команда села Мошни з учнів Мошнівської ЗОШ I-III ст. вперше взяла участь в конкурсі проекту «Наукова ліга» на тему «Екологія та підтримка довкілля», який вже третій рік поспіль проходить з ініціативи Благодійного фонду «Урожай – громаді» та виборола перше місце. І ось переможці отримали обіцяну нагороду.

Понад 100 гектарів Національного парку "Межигір'я" оглянули найкмітливіші з-поміж 300 учасників - 50 хлопців та дівчат з Білозір'я, Мартинівки, Маслівки, Рижанівки, Петропавлівки, Моринців, Винограду, Шостакового, Потапців, і серед них наші юні мошнівчани - Максим Федоренко, Олександра Неділько, Діана Диченко, Анна Вакуловська та Анастасія Здір. Побували в зоологічному куточку, пройшлися мальовничими галявинами, роздивилися будиночки та славнозвісний особняк "Хонка", заглянули в президентську лазню та побачили той самий золотий батон. На останок - смаколики в «Макдоналдсі».

Цікаво та захоплююче. Діти в захваті і головне розуміють: навчаєшся - отримуєш. Дуже дієва мотивація. Та й обіцянки дорослі виконують.

Дякуємо директору ТОВ «НВФ «Урожай», члену ради ВО «Черкащани» Олександрові Воскобойніку, директору Благодійного фонду «Урожай - громаді» Тетяні Волочай, куратору фонду Анні Тараскевич, Черкаській районній організації ВО «Черкащани» і менеджеру з питань соціальної та корпоративної відповідальності ТОВ «НВФ «Урожай» Наталії Старіковій.

Разом до реалізації нових проектів та підкорення нових вершин.

Громадська приймальня Черкаської районної організації ВО «Черкащани» в с.Мошни

ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)ЮНІ МОШНІВЧАНИ В МЕЖИГІР'Ї: ПЕРЕМОЖЦІ "НАУКОВОЇ ЛІГИ" ВІДВІДАЛИ КОЛИШНЮ РЕЗИДЕНЦІЮ ЕКСПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх