Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 03 кві 2017 17:02

ТАРИФИ «ПО-НОВОМУ»: СКІЛЬКИ ПЛАТЯТЬ ЗА КОМУНАЛКУ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ.

ТАРИФИ «ПО-НОВОМУ»: СКІЛЬКИ ПЛАТЯТЬ ЗА КОМУНАЛКУ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ.Минулого року Кабінет міністрів схвалив нове рішення щодо підвищення тарифів на газ. Відтепер ціна на газ для населення України у 2017 році становить приблизно 7000 гривень за 1000 м3. Це означає лише одне: ціна піднялася майже вдвічі. Тепер звичайним людям доведеться платити за природний газ стільки же, скільки за нього платять підприємства. Крім того, жодної критики не витримує введення абонплати за користування газом, яку ми платитимемо щомісяця, незалежно від кількості спожитого газу.

За визначення тарифів на комунальні послуги та енергопостачання відповідає Національна комісія з регулювання енергетики (НКРЕ). Відповідно до чинного законодавства її склад затверджує президент України. Напевно, за збігом обставин саме з 2014 року її очолює 27-річний Дмитро Вовк, його останнє місце роботи – національний менеджер Кондитерської Корпорації ROSHEN, Російська Федерація, Москва.

Саме під час керівництва молодого менеджера ціна на електроенергію для населення виросла вже більш ніж втричі за останні два роки. У квітні 2015 року ми платили по 51 копійці за 1 кВт/год, а вже з березня 2017 року ціна становитиме 1,68 грн, якщо ви використовуєте понад 100 кВт/год впродовж місяця.

Так куди йдуть ці гроші? Відповідь насправді проста. В наші домівки електроенергію постачають місцеві обленерго, які в Україні поділили між собою троє олігархів: Ахметов, Суркіс та Григоришин, які заробляють мільярди завдяки державному менеджменту ставлеників Президента.
Наверх