Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 29 сер 2019 07:00

ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)

ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)Вже стали доброю традицією відвідини представниками місцевої влади села Мошни Лозівського будинку-інтернату для одиноких пенсіонерів і інвалідів, де перебувають п'ятеро наших односельців, яким доля розпорядилася доживати свій відведений Богом час на утриманні держави, без синівської чи родинної опіки, любові.

Цього разу Голова села Мошни Богдан Шкарбута, депутат Мошнівської сільської ради, директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "Фрау Марта" Ігор Кропивник і Голова громадської організації ветеранів АТО/ООС "Об'єднання бійців-реформаторів" Сергій Лугеря привітали земляків з Днем села Мошни і Днем Незалежності України.

За сприяння компанії "Фрау Марта" гості урізноманітнили меню жителів закладу продукцією, що вона виробляє, а п'ятеро наших стареньких земляків отримали від гостей солодощі та сувеніри від Мошнівської громади на згадку про свято.

Директор закладу, мошнівчанин Степан Стапанович Дацько показав умови проживання, харчування і догляду мешканців будинку-інтернату. З останнього відвідування оновлено та відремонтовано "трапезну" та приміщення проживання та загального користування, а меню харчування стареньких не відстає від санаторних, оздоровчих закладів.

"День села Мошни громада відзначила достойно, але жорстоке життя не дало можливості відчути свято та гордість за свою громаду всім мошнівчанам. - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута. - Серце крається, коли бачиш дійсно щирі сльози стареньких, які за багато разів нашого спілкування бачать в тобі більше ніж просто сільського Голову свого рідного села, своєї малої Батьківщини, а й людину, яка вислухає, пожаліє та допоможе!"

"Мене щиро вразила та непідробна радість та вдячність цих стареньких. Я думав, що спогади бойових дій на сході, людські страждання зробили мою душу черствою, але, як виявилось, я помилявся. Тому пообіцяв стареньким, що в найближчий час провідаю їх знову", - відзначив Сергій Лугеря.
ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)ВИСЛУХАТИ, ПОЖАЛІТИ, ДОПОМОГТИ: БОГДАН ШКАРБУТА, ІГОР КРОПИВНИК І СЕРГІЙ ЛУГЕРЯ ВІДВІДАЛИ ЗЕМЛЯКІВ У БУДИНКУ-ІНТЕРНАТІ ДЛЯ ОДИНОКИХ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ІНВАЛІДІВ (ФОТО)
Наверх