Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 26 сер 2019 15:00

НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)

НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)В неділю, 25 серпня, в Спасо-Преображенському храмі села Мошни отець Олег Мархалевич зібрав біля себе всю малечу села, яка з першого вересня стане першачками, однією великою шкільною родиною Мошнівської ЗОШ.

Разом з майбутніми першокласниками до храму за благословенням та настановчим словом завітали і старші учні школи та вже слухачі та студенти закладів вищої освіти, викладачі школи.

Настоятель храму після закінчення недільної Святої літургії Благословив діток до навчання та в настановчій проповіді звернув увагу всіх присутніх на важливість отримання знань та освідченність науками в сьогоднішньому насиченому технологічними процесами житті. Звернув увагу на справжні людські цінності, які бажає бачити в нас наший Творець на основі прописаного в Єванглії!

Всі дітки отримали на згадку в подарунок від батюшки картинки, що відображають біблійні події, де Спаситель Благословляє діток, та слова молитви до навчання.

Вся релігійна громада с. Мошни та особисто Голова села Мошни Богдан Шкарбута щиро вдячні настоятелю Спасо-Преображенського храму протоієрею Олегу Мархалевичу за щиру молитву, настановче слово, та турботу за наших дітей - наше майбутнє!
НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)НАСТОЯТЕЛЬ СПАСО-ПРЕОБРАЖЕНСЬКОГО ХРАМУ БЛАГОСЛОВИВ ЮНИХ МОШНІВЧАН ДО НАВЧАННЯ (ФОТО)
Наверх