Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура 25 сер 2019 07:00

ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)

ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)24 серпня, в День Незалежності України, ансамбль спортивно-бального танцю "Флейм" Мошнівського сільського Будинку культури взяв участь у встановлені рекорду України "Наймасовіша естафета танцювального фрістайлу протягом 12 годин".

Про участь юних мошнівчан у встановленні рекорду розповіла директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк:

"Танці не припинялись з 7 години ранку до 19 вечора на танцполі на центральному стадіоні. Наш колектив безперервно танцював майже годину. Молодчинки.

Емоції переповнювали всіх - і учасників, і нас з Інною Олександрівною. Це неперевершено і незабутньо. Я вкотре не відриваючись любувалась, насолоджувалась та пишалась нашими талантами.

Колектив оцінили за професійність і міський відділ культури та головний суддя національного реєстру рекордів України Олексій - дивився, не відриваючи погляду, потім підійшов до всіх, похвалив і був здивований, що в селі є такий професійний колектив, запросив до Києва та взяв інтерв'ю для програми "Неможливе-можливо".

Кожен "флеймівець" отримав сертифікат учасника встановлення рекорду України (колись будуть показувати своїм діткам і пишатись), чудові брилоки на згадку та смачні пиріжки. Колектив отримав і спільну подяку від мерії міста Черкаси та запрошення виступити на День міста.

Взагалі, дітки і попрацювали і відпочили сьогодні на славу. Черкаська організація ВО "Черкащани" та ТОВ НВФ "Урожай" подарували квитки на 3D фільм "Форсаж", а закінчився день купанням та розвагами на атракціонах.

Інна Олександрівна, дякуємо! Так тримати! Терпіння Вам і творчої енергії й надалі з ними "воювати". Батькам спасибі за підтримку та любов до дітей. Ви б бачили які вони щасливі! Дякую всім хто дарує їм дитинство!

Рекорд встановлено. Вперед до нових рекордів!"
ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)ЮНІ МОШНІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСТАНОВЛЕННІ РЕКОРДУ УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх