Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Економіка 25 сер 2019 10:00

"НАШІ МОШНІВСЬКІ ЗЕМЛІ В НАДІЙНИХ І ДБАЙЛИВИХ РУКАХ", - БОГДАН ШКАРБУТА

"НАШІ МОШНІВСЬКІ ЗЕМЛІ В НАДІЙНИХ І ДБАЙЛИВИХ РУКАХ", - БОГДАН ШКАРБУТАЗемлю обдурити не можна. Якщо ти ставишся до неї дбайливо, то вона віддячить сторицею!

"З року в рік я переконуюсь і радію позитивним результатам основного та давнього нашого соціального партнера ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" компанії "Фрау Марта". - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута. - Разом з представниками депутатського корпусу сільської ради відвідав їх на перших спробах збирання соняшника. Поспілкувалися з комбайнерами та механізаторами, привітали їх подарунками з нагоди Дня села Мошни та Дня Незалежності України, адже врожай не чекатиме закінчення свят і можливості розділити радість святкування з нами в аграріїв майже не було, але цю прикрість ми виправили".

Як розповів директор підприємства Ігор Кропивник: "Площа до збирання соняшника 590 га, яка підходить поступово. Підприємство дотримується сівозміни – останній раз, наприклад, на даному полі соняшник ми збирали чотири року тому. І хоч мали проблему з відсутністю опадів ще з червня місяця, сподіваємось на гарний врожай".

Дане підприємство не тільки може високу врожайність отримувати завдяки вивіреній агротехнології, а й пам'ятає про необхідність турботи про громаду, де працює.

"Підприємство в селі вже більше 10 років. За всі ці роки ми втілили безліч добрих справ та стали надійною підтримкою Мошнівської громади та Голови села в реалізації його ефективних управлінських рішень на розбудову Мошнівської громади, де нарешті бізнес отримав від влади можливість зворотнього зв'язку, владного захисту місцевих господарюючих суб'єктів. - наголошує Ігор Кропивник. - Ми надаємо пріоритетну увагу і втілюємо програми допомоги нужденним, малозабезпеченим сім'ям, одиноким пенсіонерам, допомоги в оплаті лікування нужденним хворим, підтримці заходів культури та дозвілля громади, інфраструктури села, технічної та матеріальної підтримки щоденних заходів, організованих під керівництвом сільської влади по благоустрою села, підтримання санітарного стану комунальних територій і реалізацією найвдалішої, на нашу думку, благодійної справи по забезпеченню безкоштовного звільненням села від побутових відходив з помешкань мошнівчан, що не має аналогів на території сіл Черкаського району, а це на рік близько 1000 м. куб. сміття, або більше двохсот вантажівок. І це не весь перелік. Ще допомога і школі і садочку. А саме головне, що все це робиться на постійній основі, що дає сталу впевненість на майбутнє."

"Наші Мошнівські землі в надійних і дбайливих руках!", - підсумував Голова села Мошни Богдан Шкарбута.
"НАШІ МОШНІВСЬКІ ЗЕМЛІ В НАДІЙНИХ І ДБАЙЛИВИХ РУКАХ", - БОГДАН ШКАРБУТА"НАШІ МОШНІВСЬКІ ЗЕМЛІ В НАДІЙНИХ І ДБАЙЛИВИХ РУКАХ", - БОГДАН ШКАРБУТА"НАШІ МОШНІВСЬКІ ЗЕМЛІ В НАДІЙНИХ І ДБАЙЛИВИХ РУКАХ", - БОГДАН ШКАРБУТА"НАШІ МОШНІВСЬКІ ЗЕМЛІ В НАДІЙНИХ І ДБАЙЛИВИХ РУКАХ", - БОГДАН ШКАРБУТА
Наверх