Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 24 сер 2019 13:00

"СИМВОЛ ПШЕНИЦІ В СТЕПАХ ПІД БЛАКИТНОЮ АРКОЮ НЕБА": В МОШНІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

"СИМВОЛ ПШЕНИЦІ В СТЕПАХ ПІД БЛАКИТНОЮ АРКОЮ НЕБА": В МОШНІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИУ глибину століть сягає історія нашого народу і чим більше минає часу, тим яскравіше ми уявляємо її.

Україна – земля пращурів і наших батьків, земля героїчного народу. Його історія переповнена драматизмом, славою і вічним тяжінням волі. Нелегкий шлях пройшла українська держава, тисячі синів і дочок України віддали своє життя за те, щоб країна була вільною. Тисячі борців за свободу йшли тернистим шляхом, вселяючи віру в перемогу.

24 серпня 1991 року назавжди залишиться пам’ятним днем. Акт проголошення незалежності завершив тисячолітні прагнення українського народу до волі, до створення своєї суверенної держави.

З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора у Мошнівській сільській бібліотеці відбулася патріотична година «Символ пшениці в степах під блакитною аркою неба» та організована книжкова виставка «В моєму серці Україна».

Бібліотекар Клименко І.О. ознайомила присутніх з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкували шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України. Пояснила, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною.

Також у бібліотеці пройшов екскурс до Дня Державного Прапора «Жовто-синій прапор волі», під час якого діти дізналися історію створення нашого прапора, згадали інші символи країни, переглянули відеоролик «Історія Державного Прапора України».

бібліотекар І. Клименко

"СИМВОЛ ПШЕНИЦІ В СТЕПАХ ПІД БЛАКИТНОЮ АРКОЮ НЕБА": В МОШНІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ"СИМВОЛ ПШЕНИЦІ В СТЕПАХ ПІД БЛАКИТНОЮ АРКОЮ НЕБА": В МОШНІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ"СИМВОЛ ПШЕНИЦІ В СТЕПАХ ПІД БЛАКИТНОЮ АРКОЮ НЕБА": В МОШНІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОЙШЛИ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Наверх