Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 19 сер 2019 12:00

МОШНАМ - 525 РОКІВ: ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА БОГДАНА ШКАРБУТИ

МОШНАМ - 525 РОКІВ: ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА БОГДАНА ШКАРБУТИ
ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! ШАНОВНІ ГОСТІ СЕЛА!

ЩИРО ВІТАЮ ВАС З ДНЕМ СЕЛА МОШНИ!


19 серпня, в день великого православного свята Преображення Господнього, село Мошни відзначає своє Храмове Свято.

24 травня 2017 року депутатський корпус Мошнівської сільської ради одноголосно ухвалив визначне рішення № 23-5/VII, поєднавши духовність, традиції та історію нашого села у відзначенні Свята Преображення Господнього та святкуванні Дня села.

День села Мошни - це свято всіх, хто тут народився і виріс, приїхав колись, щоб залишитись назавжди у селі з особливим Мошнівським колоритом, традиціями і славною козацькою історією.

Ми щиро радіємо успіхам, пишаємось нашими досягненнями та спільно переборюємо всі труднощі, невдачі та складні часи, й з гордістю розповідаємо друзям про чудове село Мошни.

Сільська влада, депутатський корпус, виконавчий комітет, активні й небайдужі жителі села вносять та підтримують прогресивні ідеї, допомагають у здійсненні конкретних справ на відродження і розбудову історичної та новітньої слави Мошнівського краю, і докладають максимальних зусиль для того, щоб наше село постійно розвивалося та змінювалося, щоб зростав його економічний і культурний потенціал. Позитивні зміни в селі - це знання й таланти його жителів, щодення клопітка праця на благо і процвітання рідного краю.

Разом ми - єдина і велика родина, яка об'єдналася у любові до своєї малої Батьківщини, яка прагне працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує, і створити зручні й комфортні умови для спільного й щасливого життя.

Дорогі Мошнівчани! У цей святковий день від імені сільської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас із Днем села Мошни!


Щиро вдячний всій команді небайдужих односельчан, які вносять та підтримують ініціативи на покращення економічного та культурного життя громади та кожного жителя зокрема.

Бажаю Вам миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій! Хай кожен наступний день буде зігрітий добром, теплом, любов'ю та повагою рідних і близьких.

Божого Вам благословення! А нашому краю - процвітання, стабільності та розвитку, бути і надалі квітучим і красивим селом, яке вже зовсім скоро об'єднає навколо себе сусідні громади, де життя кожної людини, кожної родини буде наповнене теплом, радістю, надією та впевненістю у завтрашньому дні!

З Днем села, дорогі односельці, з 525-ю річницею першої згадки про нього в історичних документах! З Великим Мошнівським Храмовим святом - Преображенням Господнім!

З Днем народження Тебе - Земля Козацького Українського народу - моє рідне село Мошни!


З повагою,
Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА
Наверх