Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 28 бер 2017 04:52

Унікальна програма черкаських IT-фахівців може убезпечити дітей від “груп смерті”.

Унікальна програма черкаських IT-фахівців може убезпечити дітей від “груп смерті”.Черкаські ІТ-фахівці фірми «eKreative» хочуть убезпечити дітей від «синіх китів».

- Ми плануємо удосконалити унікальний для України винахід компанії - "Програму батьківського контролю Kidslox", - повідомив засновник однієї із найбільших ІТ-компаній «eKreative» та громадського руху «Нові Люди Черкас» Віктор Євпак. – Це мобільний додаток, що дозволяє батькам контролювати перебування своїх дітей у мережі на мобільних телефонах та планшетах. І сьогодні ми працюємо над тим, аби дати можливість батькам не лише контролювати сайти, які відвідують їх діти, тривалість та час перебування у мережі. Сьогодні ми працюємо уже над такими удосконаленням Kidslox, які дозволять батькам обмежувати дітям доступ до певного контенту, який може бути для них шкідливим.

Наразі програмою Kidslox зацікавилися 6 мобільних операторів – як в Україні, так і з різних куточків світу. Ці компанії є водночас і інтернет-провайдерами – тож вони хочуть поширювати наш додаток через мережу своїх користувачів.

Тренінг для батьків щодо безпеки дітей в Інтернеті, що відбудеться 31 березня о 17:00 у Черкасах (територія «Вільний громадський простір» у приміщенні по вул. В’ячеслава Чорновола, 9/1).
Наверх