Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини / Новини освіти 21 бер 2017 19:02

ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.

ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.17 березня в ДНЗ "Лісова казка" села Мошни в різновіковій групі "Веселка" вихователем Ткач Тетяною Володимирівною було проведено відкрите заняття з використанням інноваційних технологій "Хто нас в гості запросив?".

Метою заняття було сформувати уявлення дітей про склад числа 7; вивчити співвідношення числа з кількістю предметів; визначити суміжні числа; вправне орієнтування у прямій та оберненій лічбі в межах 10; закріплення знання дітей про геометричні фігури, дні тижня, знаки ">", "<"; вміння класифікувати предмети за двома і трьома ознаками, розвиток логічного мислення, пам'яті, мовлення; виховання стриманості, колективізму та інтересу до математики.

На занятті вихователь використовувала демонстраційний та роздатковий матеріал, блоки З. Дьєнеша, лічильні палички Х. Кюізенера. Дітки із задоволенням виконували всі завдання, були зацікавлені та задоволені. Заняття дуже сподобалось діткам.
ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.ІНОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИХОВНІЙ РОБОТІ.
Наверх