Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Устименко Олег / Фотоновини / Новини освіти 20 бер 2017 00:17

САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".

САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".16 березня в Дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» пройшло засідання круглого столу для працівників закладу на тему «Гра-забава».

Ця тема надзвичайно актуальна. Вона стосується не лише наших дітей, але безпосередньо дорослих.

Гра – це не тільки предмет для забави. Вона робить великий вплив на особистісний розвиток дитини, є певним інструментом для розвитку багатьох здібностей. Головне знати чітко відмінність між корисними та шкідливими іграшками.

На засіданні учасники за допомогою різних інтерактивних вправ підвищували свої знання щодо вибору безпечної іграшки, та обговорювали такі актуальні питання:

- види іграшок;
- які іграшки приносять користь, які шкідливі;
- вибір іграшки, безпечної для здоров’я;
- майстер-клас з художньої аплікації з різних видів круп.

Була проведена інтерактивна ділова сюжетно-рольова гра «Судова справа» на тему «Сучасні іграшки: друзі чи вороги».

Провела засідання вихователь-методист ДНЗ «Лісова казка» О.Максименко. Участь в заході прийняли завідувач закладу В.Коршак, вихователь-методист Л.Рощепій, медична сестра О.Кириченко і працівники закладу.
САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ - ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК У ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ, ВПЕВНЕНІ В ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА".
Наверх