Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 18 лип 2019 06:00

ДСНС та Нацполіція готують авіацію і піротехніку: Наближаються вибори

ДСНС та Нацполіція готують авіацію і піротехніку: Наближаються вибориДержавна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та Національна поліція у зв’язку з парламентськими виборами переходять у посилений режим роботи.

Про це інформує Департамент комунікації поліції.

Як повідомляється, з 15 по 28 липня силовики інтенсивно працюватимуть на виборчих ділянках та в громадських місцях. Рішення прийнято у зв’язку з підвищенням злочинності під час передвиборчої кампанії.

“З початку виборчого процесу територіальними органами Національної поліції зареєстровано 4 тис. 157 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Здебільшого, зазначені факти пов’язані з незаконною агітацією (2 тис. 587 фактів) та підкупом виборців (422). Водночас зареєстровано 109 випадків хуліганства та 133 факти пошкодження майна“, – повідомляє заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

У період передвиборчої кампанії складено 591 протокол по факту розповсюдження друкованого агітаційного матеріалу, 157 кримінальних проваджень через порушення виборчого законодавства та 817 адміністративних протоколів.

ДСНС повідомляє про підготовку авіації та піротехніки, перевірку пожежної безпеки та формування зведених груп бойовиків.

За тиждень до виборів на виборчих дільницях організовують цілодобове чергування для контролю за обстановкою та запобігання порушенням адміністративного порядку.
Наверх