Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Відео 13 лип 2019 11:00

"ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО, ВІДЕО)

"ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО, ВІДЕО)Літо - пора відпусток. І поки більшість українців прямують на моря, у хліборобів тривають жнива - йде збір ранніх зернових.

"Щоб вирішити проблеми аграріїв замало знаходитись у сільській, районній чи Верховній Раді. Потрібно виїжджати на поля, розмовляти з аграріями, бачити їх роботу. - зазначає Голова села Мошни Богдан Шкарбута. - Всі прямують на моря, а я на поля. Так-так, я сьогодні «накупався» в морі, в золотому морі пшениці, якою засіяно 400 га земель основного бюджетоутворюючого підприємства Мошнівської сільської ради ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії "Фрау Марта". Дуже приємно, що село має достойного партнера. Атмосфера драйвова. В приємній, доброзичливій атмосфері ми відзначили корисними для побуту подарунками кожного хлібороба, що вже за час жнивної компанії проявили себе відмінною працею. Однак, як виявилося, головним подарунком стала проста не очікувана увага з боку місцевої влади та добре слово для кожного хлібороба!"

"Цьогорічний урожай цілком пристойний, плануємо отримати врожайність плюс 25% порівняно з минулим роком", – зазначив головний агроном підприємства Володимир Лісовий.

"Горджуся тим, що колектив підприємства спрацьований і розуміє один одного без зайвих слів. Постійно працюємо над вдосконаленням технології, культури та безпеки виробництва. Після збору ранніх зернових почнемо підготовку до видачі орендної плати за земельні паї. Підприємство задає тренд щодо ритмічності та розміру орендної плати за землю", – говорить директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Ігор Кропивник.

"Я пишаюся нашими людьми. Хвала рукам, що пахнуть хлібом", - підсумував Богдан Шкарбута.
"ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО, ВІДЕО)"ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО, ВІДЕО)"ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО, ВІДЕО)"ХВАЛА РУКАМ, ЩО ПАХНУТЬ ХЛІБОМ", - БОГДАН ШКАРБУТА (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх