Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини / Суспільство / Черкаський район. Новини / Відео 16 бер 2017 13:23

МОШНІВСЬКА ДРУЖИНА ЮНИХ ПОЖЕЖНИКІВ "КРОК ВПЕРЕД" КРАЩА В РАЙОНІ.

МОШНІВСЬКА ДРУЖИНА ЮНИХ ПОЖЕЖНИКІВ "КРОК ВПЕРЕД" КРАЩА В РАЙОНІ.15 березня у селі Червона Слобода завершився районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України в Черкаській області.

Захід, що покликаний сприяти профорієнтації школярів на користь професії пожежника-рятувальника, сприяє водночас поширенню серед учнівської молоді знань з профілактики пожеж, а також навчанню основам пожежогасіння, рятування та надання першої медичної допомоги у випадках надзвичайних ситуацій.

Цього дня позмагатися із знань правил безпеки, артистичності, вокальній та хореографічній майстерності до місцевого Клубу прибули 11 шкільних команд із сіл району.

Юні пожежники із Байбуз, Руської Поляни, Чорнявки, Яснозір‘я, Ірдиня, Мошен, Худяків, Червоної Слободи та Лесьок, презентували свої команди під час конкурсу «Візитка», розшукували героїв-рятувальників та у жартівливій формі розповідали про службу ДСНС під час презентації «Домашнього завдання».

Журі було надзвичайно непросто визначити кращих, адже у кожного учасника було чим і розсмішити, і спантеличити, і вразити і примусити замислитися. Проте попри значну конкуренцію на сцені учасники максимально прихильно ставилися один до одного, часто навіть підтримуючи своїх конкурентів, що вкотре довело цілковиту єдність усіх учасників, які розуміють, що Фестиваль - це не лише можливість ретельніше засвоїти правила безпеки, реалізувати свою творчість, а й знайти нових друзів.

За піснями і танцями, жартами і серйозною роботою районний етап Фестивалю промайнув немов шкільний урок. Проте цей урок, урок безпеки, єдності, товариства, прихильності, дружби, творчості, як показала програма Фестивалю усі учасники вивчили на відмінно. Тож, врешті суддівській колегії було надзвичайно складно виконати свою головну функцію, - визначити кращі команди.

За результатами усіх конкурсів з незначною перевагою перемогу здобули команди «Флеш» з Руськополянської ЗОШ №2 та «Крок вперед» із Мошенської ЗОШ, які вже травні місяці будуть представляти Черкаський район на відкритому Кубку ДЮП міста Черкаси.

Проте, розчарованими не виглядали і команди юних пожежників «Свіч» із села Байбузи, «Приборкувачі вогню» із села Яснозір‘я, «Велика різниця» та «Фенікс» із Червоної слободи, які продемонстрували велике бажання, набули необхідного досвіду та придбали багато нових друзів.

МОШНІВСЬКА ДРУЖИНА ЮНИХ ПОЖЕЖНИКІВ "КРОК ВПЕРЕД" КРАЩА В РАЙОНІ.МОШНІВСЬКА ДРУЖИНА ЮНИХ ПОЖЕЖНИКІВ "КРОК ВПЕРЕД" КРАЩА В РАЙОНІ.
Наверх