Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 27 чер 2019 15:29

НЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ

НЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНаше село - одне з наймальовничіших сіл Черкаського району і славиться воно своїми талановитими людьми, серед яких з гордістю можна назвати Народний аматорський фольклорний колектив «Молодички молодії» Будинку культури села Мошни (керівник Раїса Полатайко).

Колектив дарує свої виступи з 2004 року і по сьогодні бере участь у районних та обласних святкових заходах. Маючи великий репертуар та виступаючи не тільки на сцені села, колектив майже не забезпечений сценічними костюмами. Спочатку існування учасники виступали в костюмах, які залишились від хорового колективу. За свої кошти оновлювали, додаючи якісь елементи в костюм, потім за свої ж кошти трішки оновили, пошивши нові. Та з часом і вони вже не мають певного сценічного вигляду.

Навесні цього року, порадившись із сільським Головою Богданом Шкарбутою та обговоривши це питання, ми написали звернення до депутата Черкаської районної ради Олександра Муцалханова з проханням допомогти оновити сценічний одяг для фольклорного колективу. І наше прохання було почуте. Зі свого депутатського фонду Олександр Леонідович виділив на колектив 24 тисячі гривень.

Тож, мрія колективу мати свої, дійсно гарні професійні сценічні костюми здійснилась. І хоча діло залишилось за малим – це пошити костюми, ми впевнені що вже на осінніх концертних програмах Ви побачите колектив в новому сценічному вбранні, адже кошти вже на рахунках Черкаської фабрики з пошиття костюмів.

Учасники народного аматорського фольклорного колективу «Молодички молодії», керівник колективу Раїса Іванівна Полатайко та директор Будинку культури Леся Миколаївна Гаврилюк щиро вдячні за небайдужість та підтримку депутату Черкаської районної ради Олександрові Леонідовичу Муцалханову.

художній керівник колективу «Молодички молодії» Раїса Полатайко
НЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВНЕ СЛОВОМ - А ДІЛОМ: МОШНІВСЬКИЙ ДЕПУТАТ ПІДТРИМАВ ВІДОМИЙ ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ
Наверх