Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 22 чер 2019 15:00

"ЯК ДОВГО ЦЯ ВІЙНА ТРИВАЛА...": В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ

"ЯК ДОВГО ЦЯ ВІЙНА ТРИВАЛА...": В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИРанок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців, коли фашистська армія вторглася на територію нашої країни. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року «…з метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, їх подвигу та жертовності … на підтримку ініціативи громадських організацій ветеранів війни, праці, Збройних Сил і жертв нацистських переслідувань…» встановлено День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Кожен рік в цей день ми згадуємо тих, хто не повернувся з цієї війни, хто потом і кров’ю відстоював нашу Перемогу і прийняв на себе цей страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані.

Вшановуючи пам’ять жертв війни 22 червня 2019 року в Мошнівській сільській бібліотеці організована книжкова виставка та проведена історична година «Як довго ця війна тривала». Також юні мошнівці поклали квіти до Вічного вогню Меморіалу Слави.

Сьогодні, потерпаючи від кривавої агресії на Сході України кращі сини і дочки знову зі зброєю в руках захищають кордони України, наш спокій і свободу, право на гідне і вільне життя. Віддаймо ж шану всім українським борцям, які в часи воєнних лихоліть захищали рідну землю. Схилімо голову перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.
"ЯК ДОВГО ЦЯ ВІЙНА ТРИВАЛА...": В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ"ЯК ДОВГО ЦЯ ВІЙНА ТРИВАЛА...": В МОШНІВСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ ВІЙНИ
Наверх