Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 11 чер 2019 06:00

"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)

"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)Багата Черкаська земля своєю неповторною та чарівною красою. Один з таких мальовничих куточків Черкащини – місто Корсунь-Шевченківський. Неповторна та чаруюча річка Рось.
Вже 14 рік поспіль проходить в цьому місті Міжобласний мистецько – екологічний конкурс-фестиваль «Мости над Россю».


Завітала на творчу гостину в Корсунь і талановита молодь села Мошни – Валентин Алхазов та Анжела Диченко. Приїхали молоді мошняни насолодитися красою краю, помилуватись неповторною природою, поспілкуватись з друзями та головне - взяти участь у конкурсі, показати свої таланти та позмагатись на сцені з іншими конкурсантами, і випробувати свої сили та вміння на професійній сцені.

Зі сцени фестивалю у виконанні молодих артистів прозвучало п’ять творів:

- українська народна пісня «Чорнії брови,карії очі» (Валентин Алхазов);
- українська естрадна «Край, мій рідний край» та «Була собі Марієчка» (Анжела Диченко);
- «Я люблю свої Мошни», слова Мошнівського поета Василя Коршака, музика Раїси Полатайко (Валентин Алхазов);
- «Чарівна Рось» всім відомої талановитої та творчої мошнянки Оксани Раскевич, слова та музика автора, аранжування Григорія Хижняка (дует Анжели Диченко та Валентина Алхазова).

Диплом лауреата першого ступеня виборов Валентин Алхазов з піснею «Чорній брови, карії очі», та диплом лауреата конкурсу-фестивалю отримав спільний дует Валентина та Анжели з піснею «Чарівна Рось».


Високе визнання журі, бурхливі оплески глядача, нові враження від знайомств та прослуховування інших творів, безліч подарунків дали змогу емоційно наповнитись та збагатитись, отримати новий досвід та ще більшу мотивацію до творчої праці та вдосконалення.

Висловлюємо слова любові та вдячності авторам слів та музики пісень, які прославляють наш край, людей та село – Оксані Раскевич, Василю Коршаку та Раїсі Полатайко. Дякуємо за фото та відео Святославу Тузу. Ми вдячні всім організаторам свята, яке пройшло на високому рівні і вперше проведене на березі неповторної річки Рось.

Щира вдячність за підтримку талановитої молоді та за надану фінансову допомогу в організації поїздки Черкаській районній організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ», члену ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олександрові Воскобойніку і раднику голови Черкаської ОДА Наталії Старіковій.

Пишаємось своєю молоддю. Бажаємо їм натхнення, сили та нових творчих досягнень та злетів.

директор Мошнівського сільського Будинку культури Леся Гаврилюк
"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)"МОСТИ НАД РОССЮ": ЮНІ МОШНІВСЬКІ ТАЛАНТИ ТРІУМФУВАЛИ НА МІЖОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ (ФОТО)
Наверх