Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Політика 08 чер 2019 12:46

НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)

НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)8 червня до Мошен завітав Народний депутат України, обраний по виборчому округу № 197, Владистав ГОЛУБ.

Владислав Володимирович – частий гість нашого села, постійно тримає руку на пульсі подій і, як народний обранець, постійно допомагає у вирішенні існуючих проблем.

Вже за традицією, нардеп не влаштовував пафосних зустрічей з виборцями з палкими промовами, а пройшовся вулицями села, завітав на базар, де в невимушеній обстановці поспілкувався з мошнянами, дізнався, що найбільше турбує зараз мешканців села.

Зустрівся Владислав Голуб і з Головою села Мошни Богданом Шкарбутою. Обговоривши нагальні питання, Владислав Володимирович поінформував, що 5 червня Уряд за його поданням видав розпорядження 365-р, де передбачено виділення 500 тисяч гривень на придбання медичного обладнання (УЗД апарат з комплектуючими датчиками) для Черкаської районної лікарні с. Мошни, і запевнив у подальшому сприянні у вирішенні проблем і підтримці ініціатив Сільського Голови і Громади села Мошни.
НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)НАРДЕП ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ "БЕЗ КРАВАТОК" ПОСПІЛКУВАВСЯ З МОШНЯНАМИ (ФОТО)
Наверх