Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Політика / Суспільство 03 чер 2019 08:00

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)31 травня село Мошни відвідав депутат Черкаської обласної ради, Голова Черкаської обласної організації Аграрної партії України Віктор Полозов.

Віктор Полозов активно працює на благо рідного краю та є одним із тих політиків, хто не словом, а ділом допомагає українцям. Черговий візит депутата в Мошни був наповнений зустрічами і подарунками.

На прохання адміністрації районної лікарні села Мошни медикам було передано сучасний комп'ютер.

В ДНЗ "Лісова казка" до подарованого ноутбука Віктор Полозов пообіцяв також подарувати закладу сучасну мультимедійну дошку, яка допоможе в проведенні сучасних інтерактивних занять та заходів.

І в переддень Дня захисту дітей Віктор Олександрович здійснив ще одну мрію хлопчика-інваліда ДЦП Яна Хижняка, подарувавши йому сучасний гаджет - смартфон.
МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)
Наверх