Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 08 бер 2017 13:53

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.Великий святковий концерт до Міжнародного жіночого дня відбувся 7 березня в Мошнівському сільському будинку культури.

Привітати чарівну половину людства прийшли Голова села Мошни Богдан Шкарбута, директор ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" депутат Мошнівської сільської ради Ігор Кропивник, Голова Черкаського районного комітету багатодітних родин Ніна Вурсіченко. Від імені наших добрих сусідів вітав мошнівчанок Голова села Байбузи Петро Лисенко.

Подяками "За вагомий внесок у розвиток Мошнівської громади" було відзначено відомого волонтера, педагога Лесю Константинову, завідуючу ДНЗ "Лісова казка" Валентину Коршак, директора сільського Будинку культури Лесю Гаврилюк, Головного лікаря районної лікарні села Мошни Любов Іващук, головного бухгалтера Мошнівської сільської ради Світлану Годловську.

Під бурхливі оплески подарунки на сцені отримали справжні героїні - багатодітні мами. А всі жінки в переповненій залі Будинку культури отримали від чоловіків квіти.

Зі сцени вітали чарівних бабусь, мам, сестричок, коханих піснями і танцями вихованці дитячого садочку, Ансамбль бально-спортивного танцю "Флейм", дитячий фольклорний ансамбль "Берегинька", вихованці Мошнівської дитячої музичної школи Віка Черняк і Аня Касем, Анжела Диченко і Аліна Іванова, Антон Крюков і Настя Раскевич, Владислава Гуля і вокальні ансамблі під керівництвом Людмили Гончаренко та Марини Биковець, ансамбль церкви "Відродження", Василь Сметана і чоловічий гурт хору "Мошногори", колектив народного танцю Мошнівського будинку культури і гурт "Мами та дочки", комедійний дует "Камеді Бойз", Іван Поліщук і Народний хор "Мошногори".

"Якби в календарі навіть було відсутнє число вісім, чоловіки обов'язково щось би вигадали, щоби цей день був. - відзначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута, - Весна - це пробудження. Весна - це любов. Найчарівніші квіти з'являються весною. Найчистіші почуття з'являються весною. Зі святом Вас, наші любі Жінки!"
СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК 8 БЕРЕЗНЯ.
Наверх